سالاد باپروتین
باتوجه به اینکه هوا گرم و تابستانی است. خوردن یک سالاد پرانرژی، پیش از صرف شام و یا حتی به جای شام و پس از خوردن یک افطاری مفصل برای سلامتی بسیار مفید است.
این سالاد اگرچه پرانرژی است ولی به آن دسته از افرادی که رژیم کم کربوهیدرات دارند، توصیه میشود.
مواد لازم برای 4 نفر:
لوبیا سبز
115 گرم
کاهوی معمولی و کاهوپیچ
115 گرم
خیار متوسط
یک عدد
گوجهفرنگی ریز
4 عدد
کنسرو تنماهی یک عدد
تخممرغ 4 عدد
تربچه متوسط 5 عدد
زیتون سیاه یا سبز 50 گرم یا نصف پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
مواد لازم برای سس سالاد:
سوپخوری روغن زیتون بودار
90 میلیلیتر یا 6 قاشق
سیر (ریز خرد شود)
2 حبه
سرکه سفید یا قرمز
15 میلیلیتر یا یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه سالاد:
ابتدا لوبیا سبز را پس از شستوشو خرد کرده و در قابلمهای حاوی کمی آب بپزید. برای درستکردن این سالاد لوبیا را به 2 نیم تقسیم کرده و یا به صورت درشت خرد کنید. کاهوها را هم بشویید و پس از ضدعفونی کردن خرد کنید. تخممرغها، گوجهفرنگیها و تربچهها را نیز به 4 قسمت ببرید. خیار را هم پوست کنده و حلقه حلقه ببرید.
کنسرو تنماهی را به مدت 20 دقیقه در آب بجوشانید و محتویات داخل آن را با چنگال خرد کنید.
در پایان هسته داخل زیتونها را خارج کرده و آنها را به 2 نیم تقسیم کنید. سپس کاسه بلوری بزرگی آماده کرده و همه مواد لازم سالاد را داخل کاسه بریزید.
طرز تهیه سس سالاد:
برای درستکردن این سس تمام مواد لازم آن را با هم مخلوط کنید و حالا این سس رژیمی را روی سالاد بریزید و مواد را خوب هم بزنید و 10 دقیقه بگذاریدتا مواد سالاد کاملا به سس آغشته شود.
نکته 1: درصورت دلخواه به جای کنسرو تن ماهی از سینه و یا فیله مرغ پختهشده هم میتوانید استفاده کنید.
نکته 2: اگر این سالاد را با طعم ترشی بیشتری دوست دارید، مقدار سرکه آن را اضافه کنید. در ضمن درصورت دلخواه، شما میتوانید همین مقدار سرکه را با آب لیموترش تازه و یا آبغوره جایگزین کنید.
مواد لازم و طرز تهیه سالاد سرخپوستی :
ابتدا یک پیمانه لوبیا سفید را بشویید بگذارید بپزد. بعد به سراغ آماده سازی بقیه موادتان بروید. یک کرفس با برگ های جوانش را خوب بشویید بگذارید آب آن برود. بعد حسابی آن را ریز کنید.
اندازه نصف لیوان شوید پاک شده، شسته شده و ریز شده هم روی کرفس بریزید. بعد دو تا حبه سیر را له کنید به کرفس و شوید اضاف کنید. چند تا بوته پیازچه را بشویید، خشک کنید و آن را ریز خرد کنید. آن را هم به مواد سالادتان اضافه کنید.
مقدار کمی نمک، فلفل سیاه و نصف استکان روغن سالاد و نصف استکان سرکه هم بریزید. بعد این ها را با هم خوب مخلوط کنید.
حالا لوبیای پخته شده را داخل آبکش بریزید که هم آب آن گرفته شود و هم خنک شوند. آخرین مرحله اضافه کردن لوبیا به این سالاد است؛ اما باید یک ساعتی قبل از سرو آن را بگذارید داخل یخچال تا حسابی مزهها به خورد هم بروند.
سپس در یک ظرف بریزید و آن را سرو کنید، امیدواریم از طعم این سالاد لذت ببرید.
- ۹۸/۰۴/۲۲