پاستا

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه پیش غذا 

مواد لازم برای دیپ اسفناج خامه ای

سس مایونز نصف لیوان

خامه ترش 1 لیوان

پودر سوپ آماده 1 بسته

اسفناج خرد شده پخته نصف لیوان

فندق خرد شده 1 لیوان

نان تست 10 عدد

 مواد لازم برای پاستا صدفی مرغ و اسفناج

پاستا صدفی حدود 18 عدد یا 450 گرم

پنیر ریکوتا 400 گرم

پنیر پارمزان رنده شده 1/4 فنجان

تخم مرغ 1 عدد

اسفناج درشت خرد شده 2 فنجان

مرغ پخته و خرد شده 1 فنجان

پنیر پیتزا 2 فنجان

سس مارینارا 3 فنجان

اطلاعات مواد مغذی

570 کالری

28 گرم چربی

48 گرم کربوهیدرات

33 گرم پروتئین

پاستا صدفی مرغ و اسفناج

جامبو شلز یا پاستای صدفی یکی از انواع پاستاست که بدلیل ظاهر جالبی که دارد برای مجالس و میهمانی بسیار مناسب است. داخل پاستای صدفی را با مواد مختلفی میتوان پر کرد. پاستا صدفی مرغ و اسفناج یکی ازانواع محبوب این پاستاست.

طرز تهیه: فر را روی 176 درجه سانتیگراد قرار دهید. پاستا را طبق دستور روی بسته به مدت 10 دقیقه در آب جوش بپزید تا آل دنته شود. سپس با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید. تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و کمی هم بزنید. سپس پنیر ریکوتا، پنیر پارمزان، اسفناج خرد شده و مرغ پخته را به تخم مرغ اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.

یک ظرف مستطیلی پیرکس یا سرامیک آماده کنید. 1 فنجان از سس مارینارا را کف ظرف بریزید. حدود 2 قاشق غذاخوری از ترکیب ریکوتا را داخل هر پاستا بریزید. پاستاهای صدفی را داخل ظرف روی سس ها بچینید. باقیمانده سس مارینارا را روی پاستاها بریزید.

روی ظرف را با فویل بپوشانید. سپس ظرف را به مدت نیم ساعت داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. بعد از نیم ساعت فویل را از روی ظرف بردارید. روی پاستاها پنیر پیتزا بپاشید و بدون فویل به مدت 5 الی 10 دقیقه بپزید تا پنیر کاملا آب شود. سپس این پاستای شکم پر خوشمزه را همراه با عزیزانتان نوش جان کنید.

نکته: سس مارینارا نوعی سس گوجه ایتالیایی است و مخصوص انواع پاستا، پیتزا و … است. طرز تهیه سس مارینارا بسیار راحت است. در صورتی که وقت تهیه این سس را ندارید از انواع سس گوجه آماده نیز می توانید استفاده کنید.

پاستا با گل کلم

آل دنته، اصطلاحی است در زبان ایتالیایی که برای پختن پاستا، سبزیجات، برنج یا حبوبات به کار می رود. این اصطلاح (به دندان یا دندان گیر) اشاره به میزان پختن غذا کرده و میگوید نباید غذا بیش از اندازه پخته شود و باید در هنگام گذاشتن بین دندان ها کمی سفت باشد.

دیپ اسفناج

طرز تهیه: ابتدا در ظرفی سس مایونز، خامه ترش، پودر سوپ، اسفناج و فندق خرد شده را بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس نان تست را مکعبی خرد کنید و درون مواد بریزید و هم بزنید. دیپ را 4 یا 5 ساعت درون یخچال نگهداری کنید و سپس به مقدار دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه و نوش جان کنید.

طرز تهیه بروشتای هویج و پنیرمواد لازم برای جامبو (پاستا صدفی) شکم پر

جامبو 250 گرم

گوشت چرخ کرده 450 گرم

ادویه تاکو 30‌ گرم

رب گوجه 400 گرم

پنیر رنده شده 2 پیمانه

گوجه نگینی 1 پیمانه

گشنیز خردشده 1/4 پیمانه

جامبو (پاستا صدفی) شکم پر

جامبو به پاستاهای صدفی بزرگی گفته می شود که می توانند با محتویات مختلفی پر و به صورت فینگرفود سرو شوند. جامبوی شکم پری که در اینجا از تهیه آن صحبت می شود با موادی خیلی ساده و به راحتی تهیه می شود. اگر به دنبال تجربه غذای جدیدی هستید یا می خواهید میهمانان خود را با فینگرفودهای خوشمزه هیجان زده کنید، جامبوی شکم پر گزینه ی بسیار مناسبی است.

طرز تهیه: فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید. جامبوها را طبق دستور نوشته شده روی بسته بندی بپزید و خشک کنید.

همزمان، کف ماهیتابه ای به قطر ۳۰ سانتیمتر را چرب کنید. گوشت چرخ کرده را به مدت ۵ دقیقه تفت بدهید و مرتب هم بزنید تا کاملا پخته شود و آب آن تبخیر شود. ادویه تاکو، رب گوجه فرنگی و یک پیمانه از پنیر رنده شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا زمانی که پنیر کاملاً ذوب شود.

stuffed-shells-2

هر یک از جامبوها را با تقریباً یک قاشق از سس گوشت تهیه شده پر کنید و آن ها را در یک ظرف شیشه ای مخصوص فر (به ابعاد تقریبی۳۰×۲۰ سانتیمتر) بچینید. نیازی به چرب کردن ظرف نیست. سپس روی سس گوشت، کمی گوجه خرد شده و گشنیز اضافه کنید و در پایان سطح مواد را با یک پیمانه پنیر باقی مانده بپوشانید.

stuffed-shells-3

۱۵ تا ۲۰ دقیقه جامبوی شکم پر را در فر قرار دهید و وقتی پنیر کامل ذوب شد، آن را سرو کنید.

برای: 6 نفر

حاضر است در : 10 دقیقه

وعده: پیش غذا, میان وعده

دسته بندی دستور آشپزی : پیش غذا و فینگر فود, سالاد و اردور

مواد لازم : اسفناج, خامه ترش, سس مایونز, فندق, نان تست


  • ۹۸/۰۵/۰۹
  • atusa rafie

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی