پاستا

۱ مطلب در شهریور ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه پاناکوتا
برای درست کردن پاناکوتا ابتدا شیر سرد را در ظرفی ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بریزید و بگذارید بماند و حالا تابه ای را روی حرارت کم گذاشته و شکر و خامه را داخل آن تفت دهید تا گرم شود ، قبل از جوشیده شدن خامه ، وانیل را اضافه کرده آن را از روی شعله بردارید.

شیرو ژلاتین را خوب هم بزنید و از صافی عبور دهید تا تکه های ژلاتین داخل آن باقی نماند و حالا مخلوط شیر و ژلاتین را با مخلوط خامه ترکیب کرده و در قالب های مورد نظرتان بریزید.

دسر را به مدت 5 تا 6 ساعت در یخچال بگذارید تا خوب ببندد و روی دسر را میتوانید با توت فرنگی یا گیلاس و تمشک تزیین کنید.نکات تکمیلی در مورد پاناکوتا
پاناکوتا جزو دسرهای مدرن میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و 
پاناکوتا را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - دسر - سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .مواد لازم برای پاناکوتا
خامه : 1 لیوان
شیر : نصف لیوان
پودر ژلاتین : 1 ق غ
شکر : ربع لیوان
وانیل : 1 ق چ

شیر را با شکر مخلوط کرده و روی گاز حل میکنیم ولی نمیگذاریم شیر بجوشد وقتی حل شد شعله را کم کرده و خامه را که نرم کرده ایم با مقداری شیر به مخلوط اضافه کرده و حل میکنیم و در اخر وانیل را اضافه میکنیم.
پودر ژلاتین را به ارامی روی مخلوط پاشیده و مرتب هم میزنیم تا وقتی که مخلوط شود. مواد را به دو قسمت تقسیم کرده و به قسمت دوم پودر کاکائو و شکلات تخته ای را اضافه میکنیم. البته لازم به ذکر است که شکلات و پودر کاکائو را روی حرارت کتری با هم مخلوط کرده تا اب شود بعد مواد را بهش اضافه میکنیم.
هردو مواد را از الک گزرانده و میگذاریم تا خنک شود و لایه لایه در قالب میریزیم. پاناکوتای ما اماده است نوش جان

  • atusa rafie