سوپ مرغ به شیوههای مختلفی تهیه میشود که مرغ پایه اصلی تمام آنها را تشکیل میدهد و تفاوت آنها در طعم دهندههای مختلفی است که استفاده میشود. در این مطلب طرز تهیه سه نوع از این سوپ شرح داده خواهد شد.سوپها همواره جزو مورد توجهترین پیش غذاها هستند. سوپ مرغ نیز معمولا برای پیش غذا سرو میشود، اما بعضی از انواع این سوپ را میتوان به عنوان وعده غذایی نیز میل کرد.
روش اول: طرز تهیه سوپ مرغ و رشته
به منظور تهیه این سوپ برای سه الی چهار نفر، به دو ساعت زمان و مواد اولیهای که در ادامه مشاهده میکنید، نیاز خواهید داشت.
مواد لازم
پیاز یک عدد متوسط
سینه مرغ یک عدد
آب مرغ ۵ الی ۶ لیوان
هویج ۲ عدد متوسط
رشته فرنگی یک لیوان
نخودفرنگی ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم
جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری
برگ بو یک عدد
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم
نکته:
اگر از نخود فرنگی خام استفاده میکنید، باید آن را بپزید. برای این منظور نخودفرنگی را از غلاف خارج کرده و بشویید. سپس آنها را در قابلمه بریزید و به آن آب اضافه کنید تا سطح نخودفرنگیها را بپوشاند و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا بپزد. پس از پخت، نخودفرنگیها را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
دستور تهیه:
مرغ را خرد کرده و بشویید. سپس آن را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا یکی دو جوش بزند. مرغ را در آبکش بریزید تا آب آن برود، با اینکار بوی نامطبوع مرغ از بین میرود.
پیاز را ریز خرد کرده و سرخ کنید.
قبل از آنکه پیاز کاملا سرخ شود، هویج را درشت رنده بزنید و به آن اضافه کنید.
پیاز داغ و هویج را همراه با مرغ، برگ بو، فلفل و آب مرغ روی حرارت قرار دهید تا مرغ بپزد.
پس از آنکه مرغ پخت، آن را از قابلمه خارج کرده، ریش ریش کنید و استخوانهای آن را جدا کنید.
رشته فرنگی را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه صبر نمایید.
سپس مرغ ریش ریش شده، نخودفرنگی و جعفری خرد شده را اضافه کنید.
درب قابلمه را ببندید و صبر کنید تا سوپ جابیفتد.
سوپ مرغ آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.
روش دوم: طرز تهیه سوپ مرغ و سبزی
به منظور تهیه این نوع سوپ مرغ برای سه الی چهار نفر، به یک و نیم ساعت زمان و مواد اولیهای که در جدول زیر ذکر شده است، احتیاج دارید.
مواد لازم
هویج متوسط ۲ عدد
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
مرغ ۴۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
پیاز یک عدد بزرگ
جعفری، تره و گشنیز ۲ قاشق غذاخوری
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
شیوه طبخ:
مرغ را به همان شیوهای که یاد شده خرد کرده و بشویید و پس از یکی دو جوش آب آن را دور بریزید.
پیاز را نگینی ریز خرد کنید و با مقداری روغن سرخ کنید.
هویج رنده درشت یا نگینی خرد شده را اضافه کنید. هویج را به پیاز داغ اضافه کرده و اندکی تفت بدهید.
مرغ را همراه با پنج لیوان آب به هویج و پیاز اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مرغ کاملا بپزید.
سیب زمینی را نگینی خرد کنید و زمانی که مرغ نیم پز شد، به سوپ مرغ اضافه نمایید.
زمانی که مرغ پخت آن را از قابلمه خارج کرده و استخوانهای مرغ را جدا کنید. سپس گوشت مرغ را ریش ریش کنید.
سبزی، نمک، فلفل و زردچوبه را به سوپ اضافه کنید.
پس از گذشت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه سوپ آماده است.
در آخر مرغ ریش ریش شده را نیز به سوپ اضافه کنید.
- ۹۸/۰۴/۲۶